Contact | +46(0)921-138 50
Opening hours Snow rapport Svenska

Book online now

Boendeform
Adults
Children


Search accommodation
opening times
menu

Work with us

You are here: Start / Work with us

Work with us

ENG

Att få jobba med skidåkning och vinteraktiviteter, det blir inte mycket roligare tycker
vi. Personalen är vår allra största tillgång. Allas gemensamma engagemang och strävan efter att skapa en bra vinterupplevelse för våra gäster är mycket viktigt för oss. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och vi söker ständigt efter nya, duktiga medarbetare.

Storklinten erbjuder ett komplett utbud av mötesmöjligheter, högklassig logi, underbar mat och aktiviteter för alla våra gäster. Nu närmar sig vintern med stormsteg och vi behöver därför förstärka arbetsstyrkan med fler medarbetare. Vi söker nya medarbetare till reception, biljettförsäljning, skiduthyrning, skidliftar, restaurang, kök och lokalvård.

Reception/Skiduthyrning antal: 4
Receptionsarbete med bokning, kassatjänst, uthyrning och försäljning. Här passar du som tydligt visar engagemang, intresse och ser varje gäst. Du har god förståelse för utmärkt service och förmågan att bibehålla kvalitén även i stressande situationer.

Liftskötare antal: 8
Övervakning av lift och enklare underhållsarbete. Som liftskötare ska du kunna läsa gästen och erbjuda hjälp där det behövs. Du ska vara pigg och alert och uppmärksamma varje gäst som åker i liften. Noggrannhet och medvetenhet är a och o. Förarbevis för snöskoter och + 18 år är ett krav.

Restaurang – serveringsansvarig, antal: 2 (+ 20 år)
Restaurang – serveringspersonal, antal: 6
I restaurangen ställs höga krav på service. I arbetet varierar dina arbetsuppgifter mellan kassa, bar, servering, lokalvård och underhåll. Förmågan att leverera toppklassig service till restaurangens samtliga gäster under dagen är en förutsättning. Du är uppmärksam, engagerad och social och låter inte stress påverka gästens upplevelse.

Restaurang – kök antal: 2
Vi söker er kockar eller med liknande kökserfarenhet som vill fortsätta den påbörjade utvecklingen av vår restaurang. Vi har ett tydligt mål som bygger på att servera vällagad mat av högkvalitativa råvaror av känt ursprung. Vi söker dig med personlighet, nytänkande och intresse för vår matkultur.
Lokalvårdare antal: 1
Som person är du serviceinriktad och har ett bra kundbemötande. För dig är det självklart att vara ett ansikte utåt för verksamheten och att sätta kunden i fokus! Vidare är du noggrann i ditt arbete och tar ansvar för att arbetet blir utfört enligt överenskommelse. Utöver det har du lätt för att samarbeta med andra och skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Vidare kräver tjänsten att du är flexibel och att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar i arbetet. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande men inget krav. Kan man tänka sig att arbeta på flera områden är det endast ett plus.

Ansökningar skickas till jobb@skicamp.se

Vi vill ha din ansökan senast 31:e oktober
Har du frågor och funderingar hör gärna av dig.
Tore Boström 070-6404576

Välkommen in med din ansökan!

Dela: Work with us

Facebook Twitter Google Plus