Kontakt | 0928-40 000
Öppettider Snörapporten English

Vad vill du göra?

öppettider
meny

Långtidsboende

Du är här: Start / Långtidsboende

Långtidsboende

På förfrågan erbjuder vi våra funktionella och moderna stugor för långtidsboende. Det kan vara entreprenörsboende åt dig som arbetar med H2 Green Steel, boende för dig som arbetar i skog eller längs våra vägar och järnvägar i regionen och vill ha en nära utgångspunkt eller boende för dig som av annan orsak kommer befinna dig i regionen under en längre tid.

Alla stugor är fullt utrustade med kök och egna badrum. Antalet sovrum och bäddar varierar från ett till fyra rum och två till tolv bäddar per boendeenhet. Merparten av boendet har egen bastu, tvättmaskin och wifi. Bastu och tvättmaskin finns annars att nyttja i gemensamma serviceutrymmen. Allt boende har fina parkeringsmöjligheter och vi har laddstationer för elbilar på plats. Våra stugor och lägenheter är perfekt för dig som vill ha möjlighet till samma självhushåll som hemma fast du är borta. Vi ligger 25 minuter från Boden och 55 min från Luleå med närhet till Luleå airport och därmed hela världen.

Specialpris för långtidsboende erbjuds dig som stannar längre än två veckor. Det kan vara av arbetsrelaterade orsaker eller vid behov av alternativt boende under en renovering/försäkringsärende t.ex.

Kontakta oss hittar vi ett perfekt andra hem för dig under din vistelse i regionen!