Kontakt | 0921-138 50
Öppettider Snörapporten English

Boka online nu

Boendeform


Sök boende
öppetider
meny

Restaurang Storklinten

Du är här: Start / Restaurang Storklinten

Restaurang Storklinten

Välkommen in till värmen…

Restaurang Storklinten begränsar tills vidare öppettiderna till samma tider liftarna är öppna. Det innebär i praktiken att vi tills dess att smittspridningen dämpas och restriktionerna förändras serverar fika, varm och kall dryck och lunch. Till lunch serveras dagens husmans (11:30-14:00) och grillmeny med hamburgare, plättar och korv. Både fika, dryck och mat är möjligt att ta med sig. Efter nedfarternas öppettider bedömer vi att vi endast har gäster som har möjlighet att tillaga mat i sitt boende och enligt rådande rekommendation ska man så också göra.

Vi har minskat antalet bord, kömarkerat och skyltat med anvisningar för hur du på ett säkert sätt kan vistas i restaurangen.

Personalen bär munskydd och vi vill att du som gäst också gör det.

Vi önskar att du betalar med kort eller swish.

Vi kan inte ta emot fler sällskap än antalet bord, är borden full får man ta med mat eller komma åter lite senare.

När du lämnar restaurangen använd bakre entréer då eventuell köbildning kommer gå genom främre entréer .

En ytterligare åtgärd vi genomför är att tillfälligt sluta servera alkohol. Den alkohol som normalt serveras under tidsspannet vi kommer att ha öppet är inte nödvändig för att komplettera en måltid till exempel.  Samtidigt ställer alkohollagen höga krav på ansvarig personal på plats. I vår lilla styrka är det inte många som har de kraven i sin tjänst och för att minska arbetsbelastningen för dessa personer och avlasta dem från pressen på närvaro väljer vi att slopa alkoholförsäljningen tills läget förändras.

Som ett komplement för middagar  erbjuder vi helgpåsar framöver. Mer information om pris och innehåll kommer i helgevenemangen. Vi puffar även gärna för våra branschkollegor och Bodens restauranger som alla tagit fram fina påsar och har erbjudanden för take away. Besök Rädda Bodens resturanger på Facebook för erbjudanden.

Tillsammans tar vi alla ansvar så att vi så snart som möjligt kan nå det nya normala!

Kvällsöppet Fredagar

Då nedfarterna är öppna är givetvis resturangen öppen. Vi har inte vår traditionsenliga after work utan har ställt om till pizzeria och serverar våra supergoda pizzor.

Meny hittar du här Pizzameny 2021

Observera att beslutet att tills vidare inte sälja alkohol gäller även fredagkvällar.

Lunchhäfte

Köp ett lunchhäfte och spara pengar! 10 luncher för 1.071:- (ord.pris: 1.190:-), kaffe ingår i lunchhäftet (vanligtvis +10:-)
Kan köpas i restaurangen samt receptionen.

Dela: Restaurang Storklinten

Facebook Twitter Google Plus